Hjem | Opplevelser | DRS |   Email | Forum | Kontakt oss   

Prolek gir deg fart og spenning!
Vi har flere typer konsepter for firma arrangementer og vennesamlinger. Vi kan stille med bilsimulatorer, med og uten bevegelse, til enhver samling. Vår 301 bevegelige bilsimulator gir en fantasisk opplevelse som man husker lenge, og våre bilstoler gir deg en hel virtuell racerbane, hvor konkurranse er stikkordet, og førstemann i mål er kongen.
 
Events.
Trenger dere noe ekstra på ditt kick-off, event, messe eller treff. Da er du kommet til rett sted.  Vi har markedets råeste spillmaskiner til utleie på dags, ukes eller weekend basis. Det er 3 modeller tilgjengelig for utleie; 301 motion plattform, playseats og ministoler. Under finner du nærmere beskrivelse og priser.
 
 
301 - den ultimate spilleopplevelsen.

Denne maskinen er det nærmeste du kommer en ekte runde på racerbanen. Dette er en bevegelsesplattform som gir opptil 2 G i påvirkning.

Tar du denne med på kick-off eller messe/stand, så er du garantert MYE oppmerksomhet.
 
Ring 924 11 800 for priser (Max 8 stk):

Bilstoler - Mye moro.
Denne spille stolen står stille, men er fryktelig morsom likevel. En stor skjerm, 5.1 sourround lyd og force feedback ratt, gir en veldig god innlevelse. Denne egner seg for lukkede events under kontrollerte forhold. Alle stolene blir koblet sammen i nettverk, og man konkurrerer mot hverandre. Opptil 8 stykker samtidig på denne virtuelle racerbanen. Nå kan man kjøre om kapp uten å risikere liv og lemmer! Velg mellom Formel 1, Rally, GTR mm. Har du spesiell ønsker, ta kontakt, og vi kan sy sammen en aften etter dine spesifikasjoner.

Ring 924 11 800  for pris: (opptil 8 stoler)


 

For de aller minste:
Ministoler. Disse kommer med xbox360 og spillet forza motorsport 2. Kan settes i nettverk og spille sammen. Fra 3-9 år.
Ring 924 11 800 for pris: (Max 3 stoler)


 

Diverse tilleggsutstyr:
Vi har også telt og racing gulv til utleie.
Ring 924 11 800 for pris.

 

Playseats